2022 ÖZEL DERS ÜCRETLERİ

En iyi branş öğretmenlerinden özel ders almak için 0216 388 82 34 numaralı telefonu arayınız.

Kurumumuz Küçükyalı'dadır. Farklı ilçelerde kurumumuz bulunmamaktadır.

◈ 2022 ÖZEL DERS ÜCRETLERİ

En az 10 yıl deneyimli branş öğretmenlerinden istediğiniz gün ve saatte, istediğiniz yoğunlukta ders alabilirsiniz. Derslerinizi isterseniz sabitleyebilir, isterseniz de ihtiyaç duydukça almayı tercih edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Mert Eğitim Merkezi danışmanları ile görüşmek ve özel ders randevunuzu oluşturmaktır.

Öğretmenler

Tüm dersler en az 10 yıl deneyimli öğretmenler tarafından işlenir.

EĞİTİM YERİ

Tüm dersler Mert Eğitim Merkezi'nde Küçükyalı'da gerçekleşmektedir.

EĞİTİM BEDELİ

Fiyat Listesi'ni inceleyerek hesaplamanızı yapabilirsiniz.

mert-egitim-sinif
etut-dersi
sinif

2022 özel ders ücretleri

2022 özel ders ücretleri kurumumuzda yıllık taahhüt durumuna göre 80 TL ile 100 TL arasında değişmektedir. Özel ders bedelleri, web sitemizin menüsünde bulunan ÖZEL DERS butonuna tıklandığında girilen sayfada incelenebilir. Yıllık kaç ders alındığında ücretlerin nasıl değiştiği özel ders sayfamızda bulunan tablodan incelenebilir. Dilerseniz sizi hızlı bir şekilde özel ders sayfamıza yönlendirelim. Özel ders ile ilgili gerekli tüm detayları o sayfamızda bulabilirsiniz.

2022 özel ders ücretleri birebir alındığında farklı, toplu olarak alındığında farklı olmaktadır. Sizler de planınızı yıllık bazda yaparak indirimli ve avantajlı ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Özel ders planı yaparken öncelik öğrencinin ihtiyacının belirlenmesidir. Planlar haftalık olarak düzenli alınacak özel dersler şeklinde değerlendirilerek sene boyunca aynı sistemle ilerlemesi yönünde yapılır. Yıllık plan yapılması hem öğrencinin aldığı verimi artırır hem de indirimlerden faydalanılmasını sağlar.

2022 özel ders ücretleri kapsamında yapılan tüm branş özel derslerinin öğretmenleri alanlarında uzman en az 10 yıl deneyime sahip, deneyimli öğretmenlerdir. Daha önce yüzlerce ve hatta binlerce öğrenciye faydalı olmuş, yılların getirdiği birikim ve deneyimle öğrencilerin kısa sürede eksiklerini gideren öğretmenler, öğrencilerin mutlaka verim almalarını sağlamaktadır. Bu sayede Mert Eğitim’den özel ders alırken İstanbul’un en iyi öğretmenlerinden birinden özel ders aldığınıza emin olabilirsiniz.

2022 özel ders ücretleri olarak Mert Eğitim Merkezi’nde sunulan fiyatlar, her zamanki gibi çevre kurum ve kuruluşlara nazaran en uygun seviyede sunulmaktadır. Başarılarıyla ön plana çıkan, profesyonel bir kurum olan Mert Eğitim Merkezi’nde en az 10 yıl deneyimli öğretmenler görev almakta ve öğrenciler derslerden mutlaka verim almaktadır. Başarılı öğretmenlerden ders alabileceğiniz ve derslerden verim alabileceğiniz en nitelikli kurumlardan olan Mert Eğitim, öğrencilerin hedeflerine yönelik güçlü adımlar atabilmelerini sağlar.

2022 özel ders ücretleri olarak sunulan uygun özel ders bedelleri yalnızca Mert Eğitim Merkezi’ne özel olup tamamen öğrencilerin kısa sürede sonuç almalarına yöneliktir. Alanında uzman öğretmenler öğrencilerin zaman içerisinde gelişimi, eksiklerinin giderilmesi ve karşılaşabileceği soruları çözebilmesi adına çalışmalar gerçekleştirir. Başarılı öğretmenlerden birebir destek alan öğrenciler de mutlaka başarıya ulaşır.

2022 özel ders fiyatları

2022 özel ders fiyatları olarak tüm kurum ve kuruluşları değerlendirdiğinizde en iyi öğretmenlerden ders alabileceğiniz Mert Eğitim Merkezi, en uygun fiyatları sunan kurum olarak öne çıkmaktadır. Özel ders öğrencinin en çok verim aldığı öğrenme metodu olup öğretmen tarafından öğrenciyle birebir ilgilenilmektedir. Öğrencinin eksiklerinin giderilmesi, yeni konuları öğrenmesi ve soru çözüm yöntemlerini görerek tecrübe sahibi olması özel ders ile mümkündür.

2022 özel ders fiyatları kapsamında Mert Eğitim Merkezi’nde yapılan tüm derslere en az 10 yıl deneyimli branş öğretmenleri girmektedir. Çevre okullarda görevli branş öğretmenleri okul sonraları ve hafta sonu boş vakitlerini Mert Eğitim’de özel ders vererek değerlendirmektedir. Yüzlerce öğrenci Mert Eğitim’in avantajlarından faydalanmakta, geleceklerini garanti altına almaktadır. Mert Eğitim’de yapılan birebir derslerin tamamından mutlaka verim alınmaktadır.

2022 özel ders fiyatları olarak Mert Eğitim’de sunulan ücretler tamamen kurumun öğretmenlerle anlaşmalarına dayalı olmaktadır. Mert Eğitim’de görev alan öğretmenlerin tamamı deneyimli öğretmenler olup, dışarıda ders almak istediğinizde çok yüksek ücretlere özel ders alabileceğiniz nitelikli öğretmenlerdir. Mert Eğitim en iyi öğretmenleri bularak öğrencilere uygun fiyata özel ders vermelerini sağlayan sizlere avantajlı seçenekler sunan kaliteli bir kurumdur. Mert Eğitim’den gönül rahatlığıyla özel ders alabilirsiniz.

2022 özel ders fiyatları olarak sunulan özel ders ücretlerimiz Mert Eğitim Merkezi’ne özel olup, en az 10 yıl deneyimli branş öğretmenlerinden verilen birebir dersler için ödenen bedellerdir. Deneyimli özel ders öğretmenleri aynı zamanda okullarda görev alan branş öğretmenleri olup okul sonraları ve hafta sonları Mert Eğitim’de görev almaktadır. Başarılı öğretmenler öğrencilere faydalı olmakta, öğrencilerdeki gelişim kısa sürede gözlemlenmektedir.

2022 özel ders fiyatları konusunda detaylı inceleme yaptığımızda en uygun fiyatlara Mert Eğitim Merkezi’nin sahip olduğunu görmekteyiz. Sizler de Google’da arama yaparak özel ders fiyatlarını ve en önemlisi öğretmen niteliklerini öğrenebilirsiniz. Fiyat olarak son derece uygun ve nitelikli öğretmenlerden özel ders alabileceğiniz muhtemel tek kurum Mert Eğitim Merkezi olduğundan rahatlıkla söyleyebiliriz ki tüm velilerimiz mutlaka Mert Eğitim’den verim alarak ayrılmıştır. Üniversite giriş sınavına kadar Mert Eğitim’den birebir ders hizmeti alabilirsiniz.

2022 birebir ders fiyatları

2022 birebir ders fiyatları olarak en uygun seçenekler sunan kurum Mert Eğitim Merkezi’dir. Dilediğiniz dersten dersin en az 10 yıl deneyimli öğretmeninden birebir destek alabileceğiniz Mert Eğitim’de her dersin bedeli aynı olup her öğrenciyle birebir ilgilenilmektedir. Hangi dersten destek almak istiyorsanız Mert Eğitim’de o dersin deneyimli öğretmenini bulabilir, geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz.

2022 birebir ders fiyatları çerçevesinde alınan birebir eğitim sayesinde önemli sınavlara hazırlık yapmanız mümkündür. Örneğin bir lise giriş sınavına veya üniversite giriş sınavına hazırlık safhasında aldığınız birebir destekler sayesinde başarılı puanlar elde edebilirsiniz. Öğretmen öğrenciye nasıl çalışacağını, nerelere daha fazla önem vermesi gerektiğini, nelere dikkat etmesi gerektiğiniz öğreterek sınava en iyi şekilde hazırlar.

2022 birebir ders fiyatları kapsamında yapılan derslerde öğrencilere eksik oldukları konular anlatılır, konularla ilgili sorular çözdürülür ve öğrencinin iyi bir seviyeye gelmesi için gerekli tüm çalışma aileyle koordine bir şekilde gerçekleştirilir. Birebir derslerde en önemli olgu ödevlendirmedir. Öğretmenler öğrencilere ne kadar konu yüklese de öğrenciler bu öğrendiklerini ödevlerde uygulamazlarsa veya soru çözümleriyle kendi kendilerine çalışmalarla desteklemezlerse geri kalır. Mert Eğitim’de öğrencilere öğretilen her konudan sonra mutlaka ödevlendirme yapılır.

2022 birebir ders ücretleri

2022 birebir ders ücretleri olarak Mert Eğitim Merkezi’nin sunduğu seçenekler 1.Sınıftan 12.Sınıfa kadar olan tüm öğrencileri içermektedir. Aynı zamanda mezun olmuş öğrenciler de belirtilen özel ders fiyatlarından faydalanabilmektedir. İster okul sınavlarına ister LGS ve YKS sınavlarına birebir özel derslerle hazırlık yapmak belirtilen fiyatlar çerçevesinde mümkündür. Detaylı bilgi almak için web sitemizin özel ders sayfasını inceleyebilir veya telefonla arayarak sormak istediklerinizi iletip cevaplarını alabilirsiniz.

2022 birebir ders ücretleri olarak güncel fiyatlar sunulan Mert Eğitim’de kendi programınızı oluşturarak özel ders bedelini hesaplayabilir, ödeme kolaylıklarından faydalanabilirsiniz. Yıllık bir program oluşturup taahhüt yaptığınızda özel ders bedeli minimuma kadar ulaşabilmektedir. Düzenli özel ders alan öğrenciler mutlaka taahhüt yapmanın sağladığı imkanlardan faydalanmalıdır. Bu şekilde hem daha az meblağ öderken hem de ödeme kolaylıklarından faydalanılır.

2022 birebir ders ücretleri olarak belirtilen bedeller tüm sınıf öğrencilerine aynı şekilde uygulanmaktadır. Her öğrenciye özel oluşturulan programlar sayesinde maksimum verim sağlanmaktadır. Öğrenciler özel ders gün ve saatlerini öğretmenlerinin uygunluklarına göre belirleyerek yıl boyunca aynı şekilde alabilir. Buna ders sabitleme denmekte ve her öğrenci taahhüt yapsa da yapmasa da derslerini sabitleme ayrıcalığına sahiptir.

2022 birebir ders ücretleri kapsamında yapılan dersler 2.sınıftan 12.sınıfa kadar var olan tüm branş dersleridir. Her dersin en az 10 yıl deneyimli öğretmeninden birebir destek alabileceğiniz Mert Eğitim Merkezi’nde dersler öğrencilere göre planlanmakta ve yapılmaktadır. Alanında uzman öğretmenler öğrencilerin kısa sürede başarıya ulaşmalarını sağlamak üzere öğrencilerle birebir olarak ilgilenir.

2022 birebir ders ücretleri, öğrencilerin 2021-2022 eğitim öğretim yılında alabilecekleri özel dersler için ödenen ücretleri niteler. Mert Eğitim Merkezi’nde özel ders bedeli sabit olup tüm branş dersleri için aynıdır. Mert Eğitim’de dersler birebir olarak yapılmakta lakin öğrenciler özel ders bedelini yarı yarıya paylaşarak 2 kişi özel ders alabilme imkanına da sahiptir. Bu avantaj özellikle ikizler, yakın arkadaşlar, ortak paydada birleşen öğrenciler başta olmak üzere son derece kazançlıdır.

2022 matematik özel ders fiyatları

2022 matematik özel ders fiyatları kapsamında en az 10 yıl deneyimli matematik öğretmenlerinden öğrenim görmek için Mert Eğitim Merkezi’ni tercih edebilirsiniz. Dersler birebir olarak öğrenciye özel şekilde gerçekleştirilmektedir. Öğrenci ister baştan sona tüm konulardan ister belli başlı konulardan birebir destek alabilir. Tamamen öğrenciye özel olarak yapılan dersler sayesinde öğrencilerin aldığı verim maksimum olup öğrenci öğretmenle birlikte karar vererek dersi en verimli hale getirir.

2022 matematik özel ders fiyatları olarak sunulan fiyatların tamamı Mert Eğitim kapsamında değerlendirilmiştir. Güncel fiyatlara web sitemizin özel ders bölümünden ulaşabilirsiniz. Farklı fiyatlar talep eden öğretmenler olabilir, yol ve birtakım masrafları da özel ders ücretine dahil edebilirler. Lakin Mert Eğitim’de kurum tarafından tüm anlaşmalar yapılmış olup özel ders fiyatı sabit olarak uygulanmaktadır. Her öğretmen Mert Eğitim Merkezi’nde aynı özel ders bedeline özel ders vermekte ve öğrenciler de her dersten aynı özel ders bedeline ders alabilmektedir.

2022 matematik özel ders fiyatları olarak sunulan yüzlerce seçenek varken neden Mert Eğitim Merkezi dediğinizi duyar gibiyim. Bunun en önemli sebebi öncelikle kurum kalitesi, sonrasında ise fiyat performans değerlendirmesidir. En az 10 yıl deneyimli bir öğretmenden özel ders almanın bedeli son derece masraflı olmaktadır. Bunu branş öğretmeni olan değerli bir öğretmenden teklif isteyerek öğrenebilirsiniz. Mert Eğitim olarak nitelikli öğretmenlerle anlaşmakta ve öğrencilere verimli olacakları kesin olan öğretmenlerle çalışmaktayız. Sizler de gönül rahatlığıyla özel derslerinizi Mert Eğitim Merkezi’nde planlayabilir, sınavlarınıza Mert Eğitimle hazırlanabilirsiniz.

2022 birebir ders fiyatları olarak sunulan Mert Eğitim özel ders fiyatları kapsamında yapılan tüm dersler birebirdir. Lakin iki öğrenci birlikte özel ders almak istediğinde özel ders bedelini yarı yarıya paylaşarak özel derslerine katılabilir. Alanında uzman öğretmenlerin birebir ders verdiği özel derslere iki öğrenci birlikte katılarak da özel ders alabilmek mümkündür. Burada dikkat edilmesi gereken, yanınızda getireceğiniz öğrencinin sizinle aynı seviyede olmasıdır. Seviye farkı olan öğrenciler için birlikte özel ders almak çok verimli olmayabilir.

2022 birebir ders fiyatları iki öğrenci birlikte özel ders alınmasıyla herhangi bir artış göstermez. Aksine öğrenciler sabit ücreti yarı yarıya paylaşarak özel derslerini birlikte alabilir. Aynı derse birlikte girer, birlikte öğrenim görür, birlikte ilerleme kaydeder, birlikte sınavlara girerler. Sınavlarda Türkiye geneli olup, genel değerlendirme yapmak adına son derece faydalıdır. Öğrencilerdeki gelişim okul notlarında hemen fark edilir ve öğrenciler yapabildikleri dersleri sevmeye başlar.